31.3.2017

Suuntana BisnesAkatemia?

Mikä ihmeen BisnesAkatemia? Mitä me täällä tehdään? Miten me opiskellaan? Kuinka kauan opiskelut kestävät ja mitä valmistumisen jälkeen?

Oletko joskus miettinyt, että hakisit opiskelemaan BisnesAkatemiaan?
Kevään yhteishaku on nyt käsillä, joten vielä sinulla on hyvät mahdollisuudet ansaita opiskelupaikka ja päästä toteuttamaan itseäsi. Tästä pääset lukemaan mietteitä BisnesAkatemiassa opiskelusta ja mikäli jää vielä kysyttävää, niin ole rohkeasti yhteydessä allekirjoittaneeseen. Älä epäröi-vaan hae NYT! 

Mikä ihmeen BisnesAkatemia?
Me opiskelemme siis Turun Ammattikorkeakoulussa, Salon BisnesAkatemiassa. Turun AMK BisnesAkatemia toimii siis kahdella kampuksella; Turussa ja Salossa. Molemissa yksiköissä opiskellaan samalla tavalla samanlaista toteutussuunnitelmaa käyttäen. Teemme jatkuvasti yhteistyötä molempien kampusten välillä, joka mahdollistaa meille uusia tapoja oppia. Me kaikki valmistumme tutkinnon jälkeen liiketalouden tradenomeiksi! 

BisnesAkatemiassa opiskellaan yhdessä projektiluontoisesti ja toiminta pyritään pitämään yhteisöllisenä. "Toimintamme on innovatiivista ja monimuotoinen oppiminen sekä työelämään ammattilaisina valmistuminen ovat tärkeimpiä arvojamme. Tekemisen kautta pääsemme tuloksiin. Luottamus, rohkeus, yhteishenki ja toisten kannustaminen ovat keskeisempiä toimintaperiaatteitamme".

BisnesAkatemiassa pääset toteuttamaan itseäsi ja tekemään sellaisia projekteja, joista olet itse kiinnostunut. Opiskelu BisnesAkatemiassa on pääosin itsestä kiinni, mutta täällä sinulla on myös mahtavana apukätenä suuri tukiverkosto, jonka muodostavat opiskelukollegat ja muu henkilöstö. Työympäristö on erittäin tärkeässä asemassa ja kaikki tilat on suunniteltu akatemiayrittäjien tarpeisiin. BisnesAkatemiassa pääset oppimaan uutta innovatiivisella tavalla erilaisessa oppimisympäristössä!

Mitä me täällä tehdään?
BisnesAkatemia- opinnot alkavat bisnesstartilla, jonka jälkeen siirrytään opiskelemaan osuuskuntiin. Jokainen osuuskunta laatii omalle tiimilleen yhteiset pelisäännöt ja tavoitteet tulevaisuutta varten. Valmentajat tukevat meitä opiskelussa ja yrittämisen perustassa. Viikoittain pidämme treenejä, joissa jaetaan tietoa projekteista, käsitellään asioita ja opitaan uutta. Sen lisäksi meillä on viikoittain tiimipalaverit, joissa käsitellään tärkeitä asioita oman osuuskunnan sisällä. Me opimme täällä tekemällä erilaisia projekteja asiakkaille, joista opintopisteet pääasiassa koostuvat. Sen lisäksi on mahdollista valita itselleen mielekkäitä kursseja oman oppimisen tueksi. Oppiminen tapahtuu myös kirjareflektioiden ja muiden erilaisten tapahtumien, seminaarien ja alumnipäivien kautta!

Miten me opiskellaan?
Meillä on kaksi kertaa viikossa yhteiset 3h mittaiset treenit ja yksi viikkopalaveri, jossa kaikkien tulee olla läsnä. Sen lisäksi meillä on yhteistreenejä muiden opiskelijoiden kanssa, yritysvierailuja sekä erilaisia messupäiviä eri teemoilla. Jokainen laatii itselleen suunnitelman opintojen toteuttamisesta ja on vastuussa siitä henkilökohtaisesti. Olemme kaikki tiimiyrittäjiä, joten puhallamme yhteen hiileen ja pyrimme saamaan oman osuuskuntamme toimintaa eteenpäin lukukausien aikana. Yhteistyötä tapahtuu myös muiden tiimiyrittäjien ja yritysen kanssa, joka mahdollistaa meille parhaan lähtökohdan alan ammattilaiseksi valmistumisen jälkeen.

Kuinka kauan opiskelut kestävät ja mitä valmistumisen jälkeen?
BisnesAkatemia-opinnot kestävät 3,5 vuotta, mutta on mahdollista valmistua myös sitä ennen mikäli tavoitteet on mietittynä ja opinto-suunnitelma on kunnossa. Me valmistumme liiketalouden tradenomeiksi, joka antaa meille hyvät eväät tulevaisuutta varten. BisnesAkatemia antaa mahdollisuuden tutustua yrittämiseen turvallisessa ja innovatiivisessa työympäristössä. BisnesAkatemiasta valmistuneet työskentelevät joko omassa yrityksessä, osa-aikayrittäjinä tai muiden palveluksessa. 

Lisää tietoa BisnesAkatemiassa opiskelusta löydät TÄÄLTÄ! 

Ps. Muistathan seurata meitä myös Facebookissa ja Instagramissa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti