30.5.2017

Blogin kirjoittaminen

Morjesta vaan!

Viime viikon kesäkelit on hälvenneet ja ulkona näyttää jopa melkein syksyltä, mutta eiköhän se tästä paremmaksi pian taas muutu. Sateisella kelillä onkin hyvä tehdä töitä ja kouluhommia koko päivän, niin ei edes ehdi huomata tuota kurjaa keliä! ;-)

Olette varmaan välillä miettineet, että ketä täällä ruudun takana oikein näitä tekstejä kirjoittaa. Olen yksi Osuuskunta Visioonan jäsenistä ja kuulun meidän myyntitiimiin. Siinä samalla olen erittäin kiinnostunut markkinoinnista ja kaikesta visuaalisesta työstä. Rakastan myös kirjoittamista ja etenkin sitä, että saan tuoda omia ajatuksiani esille kirjoittamisen muodossa. Siksi päätinkin ryhtyä pitämään tätä tiimimme blogia, jonka tekemisestä olen pitänyt todella paljon. Ideointi on helppoa ja on mukava kirjoitella itselleen tärkeistä asioista, mitkä voivat hyödyntää myös muita opiskelijoita ja yhteistyökumppaneita!

Täysin tyytyväinen en ole vielä blogin ulkoasuun tai pohjaan, mutta kaikki aikanaan. Sisältöhän on kaikki kaikessa ja ulkokuori tulee vasta jälkeenpäin, haha!

Olen oppinut paljon blogin kirjoittamisesta kevään aikana ja aion jatkaa sitä myös syksyllä kesätöiden loputtua, kun Osuuskunta Visioona palaa takaisin työn touhuun. Mikäli blogin kirjoittaminen kiinnostaa myös SINUA, niin eikun hihat heilumaan. Tärkeintä on se, että mitä tahansa teetkään niin teet sen itsesi vuoksi ja pystyt oppimaan siinä samalla. Tässä hommassa täytyy olla kiinnostunut monestakin asiasta, mutta palava halu kirjoittamiseen tulee löytyä (tai löytää). Ja tietysti tekstin tuottaminen!

Viimeinen blogipostaus ennen kesää tulee tänne huomenna ja sen jälkeen mennään pienellä hiljaiselolla kesäkuusta elokuuhun. Laters! -Iina


Ps. Tässä pari linkkiä blogin perustamiseen, mikäli mielenkiinto tätä hommaa kohtaan heräsi!

http://www.bloggaus.fi/aloitteleva-bloggaaja/bloggaajan-aloitusopas/

http://blogikonsultti.blogspot.fi/2014/07/miten-perustaa-blogi.html

https://support.google.com/blogger/answer/1623800?hl=fi

http://www.kivempiblogi.com/2016/08/blogialustat-vertailussa.html




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti